Hírek

Újra Zoo-tábor a Veszprémi Állatkertben

2021-05-21

Szeretettel várunk a Zoo táborba minden olyan 7 – 14 éves korú gyermeket, aki szeretne egy izgalmas nyári hetet eltölteni a Veszprémi Állatkertben.

A táborozók megismerkedhetnek az Állatkert életével, az ott élő állatokkal, a természetvédelemmel, az Állatkert mindennapjaival. A tábor központja a Böbe Majom Tanodája oktató – és kiállítóház, mely minden szükséges eszközzel felszerelt, melyre a szemléltető oktatáshoz szükség lehet. Az oktatás élő szertára pedig maga, az Állatkert. A program kiegészül sok játékkal, vetélkedővel. A részvételi díj napi háromszori étkezést is tartalmaz.

A turnusok 5 naposak (hétfőtől péntekig)

Naponta 8.00 – 16.00 óráig

Turnusonként 20 gyereket tudunk fogadni

Részvételi díj: 49.500 Ft

 

IDŐPONTOK:

2021. július 19. – július 23. - megtelt

2021. július 26. – július 30. - megtelt

2021. augusztus 2. – augusztus 6. - megtelt

2021. augusztus 9. – augusztus 13. - megtelt

2021. augusztus 16. – augusztus 20. - megtelt

 

Tudnivalók a táborozóknak

Táborainkba csak a kiírásnak megfelelő életkorú gyermekeket tudjuk fogadni (aki betöltötte a 7. évet, valamint elvégezte az első osztályt). Javasolt felszerelés: az időjárásnak megfelelő réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát, hátizsák, kulacs.

Jelentkezni kizárólag eredeti aláírással ellátott, az Állatkertünk által rendszeresített jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lap letöltéséhez KATT ide! 

Figyelem! A jelentkezési lapok rögzítése érkezési sorrendben történik. Kérjük szíves megértésüket, hogy amennyiben a turnusok betelnek, úgy az ezt követően beérkezett jelentkezések helyhiány miatt elutasításra kerülnek.

A hosszúhétvégére való tekintettel a jelentkezések feldolgozása 2021. május 25-én (kedden) történik, ezt követően küldünk visszajelzést. 

A táborok iránt érdeklődni, jelentkezni az info@veszpremzoo.hu címen lehet.