Hírek

Húsvét az állatkertben

2014-04-16

Az időjósok már az igazi tavaszi idővel kecsegtetnek a hétvégére, így bizonyára sokakat kicsalogat majd a napsütés a természetbe. A Veszprémi Állatkert is különböző programokkal várja a látogatókat a húsvéti hosszú hétvégén.

Húsvét alkalmából a Kölyökdzsungel játszóház és terráriumban csokitojásokra bukkanhatnak játék közben a gyerekek, míg a létesítmény előterében nyuszisimogató várja majd az érdeklődőket. A hosszú hétvégén minden nap több alkalommal egy animátor-állatgondozóval találkozhatnak a tapsifülesek ünnepekre felállított kifutójánál, aki érdekességeket mesél majd a hosszúfülűekről és a gyerekek ekkor kezükbe is vehetnek egy- egy állatot.

A nyuszisimogató felállításával szeretnék felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy ne vegyenek nyulat erre a néhány napra, hanem is inkább jöjjenek el, mutassák meg itt ezt a kedves kis állatot a gyermekeknek.

Az elmúlt hetekben több kisállat látta meg a napvilágot, így kenguruerszényekből kikukucskáló kiskengurukkal és a völgy meredek oldalán játszadozó sörényes juh gidákkal találkozhatnak a látogatók.