Hírek

Állatok karácsonya a Veszprémi Állatkertben

2014-12-19

A Veszprémi Állatkertben idén is megrendezésre került az állatok Karácsonya, melynek lebonyolításához segítségül hívtuk a veszprémi Szilágyi Erzsébet Általános Iskola 1. A  osztályát, akik becsomagolhatták az ajándékokat, majd el is helyezhették azokat a Csimpánzvilágban. A csimpánzok nagy izgalommal bontották ki és fogyasztották el a csomagokat, amik kedvenc csemegéiket, mogyorót, banánt, narancsot, csokoládét, szaloncukrot és mazsolát is rejtettek.

A szeptemberben átadott Elefánt Park 3 kiselefántjának belső kifutójában a kisdiákok répát, almát, banánt rejtettek el, melyet a látogatók nagy kedvenceivé vált ormányosok nagy örömmel fogyasztottak el.

A Veszprémi Állatkert az év minden napján nyitva tart, így Karácsonykor is várja a látogatóit. Amíg otthon készül a karácsonyi csoda, addig a gyerkőcökkel jól esik egy nagy sétát tenni a téli állatkertben. Az óév utolsó és az újév első napjaiban, 2014. december 20. és 2015. január 4. között ünnepi kedvezményekkel lepjük meg vendégeinket, akik ebben az időszakban felnőtt belépőjegyet 1000, gyermek belépőjegyet pedig 500 Ft-os áron válthatnak.